Грујокио, кравите, провизиите...

27.04.16 01:02

Странски служби креираа, сечеа, лепеа и монтираа уште едно видео во кое главен лик е Пастирот. Погледнете ги авантурите на Грујокио во епизодата: бројките, кравите, овците, провизиите и затворот!

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото