Таинствeни светови скриени во дрвени прстени

05.05.2016 03:26
Таинстевни светови скриени во дрвени прстени

Дали ви е здодевен конвенционалниот накит? Доколку е така, за среќа постои канадскиот производител на накит Secret Wood кој ни нуди една магична алтернатива со прекрасните дрвени прстени кои содржат минијатурни таинствени светови во својата внатрешност.

Сите овие маѓепсани прстени се рачно изработени со користење на дрво, накит смола и восок, материјли со кои секој прстен се пополнува со уникатни детали. Дрвото го прави прстенот лесни и дава топло чувство, помагајќи им на уметниците да го комбинираат дизајнот и да обезбедат удобност во носењето.

Секое парче накит е уникатно и не постојат два исти прстени, што значи дека малиот таинствен свет кој го носите на вашиот прст е оригинален и наменет само за вас.

Извор: www.demilked.com