Фирерот и шарената револуција

10.05.16 23:03

Видео со најновите сознанија на Странски служби: како реагира фирерот на Шарената револуција? Што му советува Боркица, а што Миле? Што ќе направи фирерот опколен од Шарените?

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото