Груевски-Хајндл, стенограми

13.05.16 09:32

Странски служби дојдоа до стенограмите од вчерашната средба Никола Груевски-Хајндл. На страницата на ВМРО снимката беше НЕМ филм.

Извор: Странски служби

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото