„Од барикадите“ - плакати посветени на Шарената револуција

15.06.2016 00:38
„Од барикадите“ - плакати посветени на Шарената револуција

Шарената револуција продолжува да ги инспирира уметниците и графичките дизајнери. Објавуваме мини серија од три плакати на Лазо Плавевски и С.Н., со наслов „Од барикадите“, како и еден „Морално политички некоректен плакат“.

Морално политички некоректен плакат:

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн
Графички Дизајн / Око
Активизам / Графички Дизајн / Gif

ОкоБоли главаВицФото