Candy-Gasms

01.07.16 16:47

Браќата Перез се режисери познати по својот бизарен стил и хумор во нивните кратки видеа, за кои имаат добиено голем број награди на филмските фестивали. Понекогаш преувеличената бизарност е тешко прифатлива за голем број гледачи, но многу почесто урнебесниот хумор предизвикува гласно смеење.

Во ова видео, Браќата Перез нудат мала споредба, се разбира, прикажана на тотално пародичен начин: колку е секси кога девојка јаде слатки, а колку секси изгледа истото кај мажите?

Candy-Gasms from Perez Bros on Vimeo.

Слични содржини

Технологија / Око
Око

ОкоБоли главаВицФото