Тазе плакати за Шарената револуција

23.07.2016 04:00
Тазе плакати за Шарената револуција

По серијата плакати „Од барикадите“ посветени на Шарената револуција, Лазо Плавевски и С.Н. изработија продолжение од нови четири плакати, интервенции врз фотографии на В.П.К. и Л.П. 

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн / Екологија
Графички Дизајн / Око

ОкоБоли главаВицФото