Life’s a Bitch

15.10.16 18:32

„Life’s a Bitch“ е краток филм на режисерот Франсоа Жаро, кој ja расјажува приказната за животот на еден маж кој штотуку ја прекинал врската со својата девојка.

Методите на преболување на поранешната девојка, како и механизмите за продолжување понатаму се прикажани на особено духовит начин.

Life's a Bitch from François Jaros on Vimeo.

Слични содржини

Технологија / Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото