Маргина #1, 1994 год.

09.06.2010 10:19
025-Margina-1.jpg

Достапен е првиот број на Маргина!

Една од посериозните задачи на Окно годинава ќе биде во е-библиотеката да ги направиме достапни сите броеви на списанието Маргина во изминатите 16 години. Почнуваме со првата Маргина објавена во март 1994 година.

ПрилогГолемина
025-Margina-001.pdf3.04 MB

 Супер е идејата, а и ми се

 Супер е идејата, а и ми се допаднаа работите во првиот број! Да се надеваме дека наскоро ќе бидат поставени и другите!

Odlichna akcija! Dobro e da

Odlichna akcija! Dobro e da se vidat site tie broevi digitalizirani i dostapni. Fala vi
Margina mi beshe edinstveno sakano makedonsko spisanie. Celi novi svetovi za eden tinejdzer vo '90ti, zakovan vo Skopje i bez internet:))

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото