Бараме промени!

15.11.16 12:22

Македонските граѓани денес се меѓу најсиромашните во Европа. Сиромаштијата демне од секој агол. Многумина наши сограѓани немаат средства за храна и за греење. Просечната плата покрива половина од основните потреби за живот.

Бараме вработувања без партиска книшка. Бараме плата за да се живее, а не да се преживее! Бараме да се намалат сметките за комуналии и да се зголеми социјалната помош.

Бараме промени! Можеме подобро! #НиеОдлучуваме!

Извор: Ние одлучуваме

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото