Freedrum

23.11.16 14:53

Freedrum е иновативен музички инструмент кој им овозможува на корисниците да свират на тапани буквално секаде! Со просто подесување на сензорите на Freedrum директно на удиралките, сите движења се претвораат во одреден звук. Како MIDI контролер, корисникот може да управува со овој музички инструмент преку апликации на својот смартфон, како што е апликaцијата Garage Band.

За да влезе во фаза на производство, креаторите на концептот Freedrum собираат средства на Kickstarter.

Слични содржини

Технологија / Музика / Око
Музика / Око
Технологија / Око
Музика / Око

ОкоБоли главаВицФото