Гркот Зорба и фамилијата

29.11.2016 12:50
Гркот Зорба и фамилијата

Уште еден во низата креирани филмови на Окно, овојпат инспириран од култниот филм „Гркот Зорба“ на режисерот Михалис Какојанис, снимен 1964 година.