Саундтракот на пастирот

01.12.16 14:06

Поранешниот премиер на Репубика Македонија, освен на провизии и барок, е љубител и на музика. Странски служби го откриваат „саундтракот“ на пастирот од ДПМНЕ: техно, но и народно.

Напомена: по обемни истражувања, Странски служби откриваат дека „кој пее, зло не мисли“ не важи во случајот на Груевски.

ОкоБоли главаВицФото