Ало, ало: фашистите во „Кафе Грујо“

16.12.2016 04:27
Ало, ало: фашистите во „Кафе Грујо“

Уште еден креиран филм од Били Даркарт, овојпат инспириран од култната серија „Ало ало“ (1982-1992). За разлика од оригиналната верзија, во ова кошмарно издание има само фашисти...