„Ноќ на живите мртовци“ - серија монтажи на Били Даркарт

27.12.2016 03:23
„Ноќта на живите мртовци“ - серија монтажи на Били Даркарт

Инспирација за новата серија монтажи на Били Даркарт е славниот филм „Ноќ на живите мртовци“ (1968) на режисерот Џорџ А. Ромеро.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото