Доктор Џекил (Грујо) и Мистер Хајд (Ќосето) одат во акција!

05.01.2017 03:01
Доктор Џекил (Грујо) и Мистер Хајд (Ќосето) одат во акција!

Инспирација за новиот креиран филм на Били Даркарт е филмот на Виктор Флеминг од 1941 година.

 

ОкоБоли главаВицФото