Ретро реклама: Застава 101

13.01.17 04:49

Југословенскиот автомобил Застава 101 одбележа една цела епоха, а голем број генерации имаат спомени врзани за популарниот Стојадин, кој и денес има култен статус меѓу возачите.

Со оглед на условите на македонските патишта во моментов, потсетуваме на една стара реклама за 101, која го опишува овој автомобил како идеален за возење во зимски, снежни услови.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото