Загадениот воздух убива!

06.02.17 02:47

Веб страницата Само прашај објави видео во кое проф. д-р Драган Ѓорѓев, специјалист по здравствена екологија, зборува за ужасните последици од загадувањето на воздухот.

Годишно, поради загадениот воздух, умираат помеѓу 900 и 1200 луѓе!

Слични содржини

Екологија / Око
Екологија / Око

ОкоБоли главаВицФото