„Навиен свет“ - серија фотографии на Билјана Клекачкоска

08.02.2017 11:41
„Навиен свет“ - серија фотографии на Билјана Клекачкоска

20 и 36

 

Македонската уметница, фотографка и дизајнерка на накит Билјана Клекачкоска во повеќе наврати ја претставивме на Окно (со фотографии, цртежи и накит).

Овој пат, ја претставуваме нејзината најнова серија фотографии „Навиен свет (Sydney landmarks&skylines)“, во која на необичен начин се претставени низа градски мотиви од Сиднеј.

For a nickel or a dime

5 и 24

Looney Harbour Bridge

Sailing afternoon

Shadow selfie

Брош од канцеларии

Лепезата ја отвораше shibu мајсторски

Магичен цвет

Околу светот со брод

Си ти

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото