Bernays Propaganda: љубовно караоке

14.02.17 11:30

Пред неколку дена имавме закажано интервју со Васко и Тина од Bernays Propaganda. Интервјуто требаше да биде едноставно – размена на 5 брзи прашања, според нашиот веќе разработен концепт. Само неколку минути откако се најдовме и ги вклучивме камерите, не сме сигурни како дојде до тоа, тоа што требаше да биде интервју прерасна во љубовно караоке.

Откако ќе го ислушаш љубовното караоке на Васко и Тина, дојди на еден од нивните престојни два концерти во МКЦ, со кои Bernays Propaganda ќе ја одбележат десетгодишнината од нивниот прв настап.

Извор: www.reborn.mk

Слични содржини

Музика / Око / Музички спотови

ОкоБоли главаВицФото