СИТНО-БУРЖОАСКАТА ИНТИМА НА ЈАСНА КОТЕСКА

03.03.2017 16:19
СИТНО- БУРЖОАСКАТА ИНТИМА НА ЈАСНА КОТЕСКА

„Комунистичка интима“, книгата од 2008, сè уште предизвикува реакции...

 

ПрилогГолемина
- БУРЖОАСКАТА ИНТИМА НА ЈАСНА КОТЕСКА.pdf372.75 KB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото