Градина на земните задоволства

06.03.17 06:21

Современа, психоделична видео-интерпретација на Studio Smack на една од најславните слики во историјата на уметноста - „Градина на земните задоволства“ од Хиеронимус Бош.

PARADISE - A contemporary interpretation of The Garden of Earthly Delights from STUDIO SMACK on Vimeo.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото