Од едно грло два гласа

13.03.17 05:43

 

По повод смртта на легендарната македонска пејачка Вања Лазарова, потсетуваме на ТВ портретот насловен „Од едно грло два гласа“ од 1999 година, во продукција на МРТВ. Песните испеани од Вања Лазарова се испреплетени со куси изјави на нејзините колеги, како и со сеќавањата на самата Лазарова за почетоците и натамошниот тек на нејзината богата и плодна кариера.

Слични содржини

Музика / Око
Музика / Око

ОкоБоли главаВицФото