Драга Европо

16.03.17 11:56

„Драга Европо“ е видео на режисерката Ерика Горочау, кое се осврнува на претстојните избори во неколку европски земји, со особен нагласок на поуките што можат да се извлечат од Брегзит и победата на Трамп.

Dear Europe from PepRally on Vimeo.

Слични содржини

Општество / Gif / Историја
Gif / Теорија / Историја

ОкоБоли главаВицФото