Analogue Loaders

18.03.17 11:03

„Analogue Loaders“ е видео на Рафаел Вангелис кое претставува симпатична визуелна посвета на анимираните компјутерски икони со кои се среќаваме секој ден додека очекуваме некој програм или апликациија да стартува.

Analogue Loaders from Raphael Vangelis on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото