Македономер

24.03.17 11:42

Седите во кафеана со вашите пријатели и во дебата не можете да одлучите кој повеќе ја сака Македонија? Има решение за овој проблем: Фчерашни новости ја претставуваат револуционерната направа Македономер!

Извор: Фчерашни новости