Фотографии од Шарената револуција

15.04.2017 13:01
Фотографии од Шарената револуција

На 12 април се наврши една година од скандалозната аболиција на претседателот Ѓорге Иванов, која предивика серија масовни протести низ многу македонски градови, подоцна познати под името Шарена револуција.

Во продолжение, претставуваме избор од фотографиите на Небојша Гелевски, еден од многуте фотографи-хроничари на Шарената револуција.

Сродни прилози:

Ванчо Џамбаски: Една година од Шарената револуција
Ванчо Џамбаски: Лицата на Шарената револуција

Слични содржини

Јавни простори / Фотографија / Живот
Општество / Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Активизам / Фотографија
Општество / Активизам / Фотографија / Став

ОкоБоли главаВицФото