Strange Beasts

17.04.17 12:41

Краток, вознемирувачи филм на Магали Барбе, кој ја истражува иднината на видео игрите и преувеличената виртуелна реалност.

Strange Beasts from Magali Barbé on Vimeo.

Слични содржини

Око
Технологија / Музика / Око
Око

ОкоБоли главаВицФото