Лажниот преродбеник на Македонија

21.04.17 13:04
Лажниот преродбеник на Македонија

Лажниот гинеколог може да те лаже најмногу 9 месеци, а лажниот преродбеник може да те лаже и 11 години.
Извор: Seir

Слични содржини

Пара фото
Пара фото
Пара фото

ОкоБоли главаВицФото