Сите деца се исти и наши

24.04.17 07:15

На 22 април во паркот Жена борец граѓаните потпишуваа петиција со надеж дека политичарите конечно ќе разберат дека државата треба да помага таму каде што е најтешко и најмногу потребно. Семејствата со деца со посебни потреби најмногу зависат од државата и од нејзината обмислена помош во сите фази на нивниот живот.

Фотографии: Ванчо Џамбаски

Слични содржини

Спорт / Око
Психологија / Живот

ОкоБоли главаВицФото