Палмите на Коце

26.04.17 12:48

Ги погребаа #палмите од Булевар Гологанов, но пред да ги однесат ги снимивме со нашето комбе. Нашиот аналитички центар ви подготви и анализа колку пари се фрлени од вашите неодговорни политичари само на потег од неколку стотини метри.

ОкоБоли главаВицФото