Мислам дека те сакам

02.05.17 11:32

„Мислам дека те сакам“ е краток анимиран филм на Ксија Лан, кој на симболичен начин зборува за различните видови љубов. Филмот е симпатичен, но ги избегнува баналните клишеа за романса и „пеперутки во стомакот“.

I think I love you from Xiya Lan on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото