Попладневен час

06.05.17 14:43

„Попладневен час“ е краток анимиран филм на Сеоро Ох, кој ја раскажува приказната за ученик кој очајнички се обидува да остане буден на еден од попладневните часови во училиште.

Филмот е прикажуван на некои од најважните фестивали во светот (Seoul International Cartoon Animation Festival, Анимафест Загреб, Штутгартскиот фестивал на анимиран филм, ANIMANIMA и други), а добитник е и на неколку награди.

Afternoon Class from Seoro Oh on Vimeo.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото