Малото чудовиште

24.05.17 11:56

Во морето реклами за автомобили, кои често се полни со стереотипи, клишеа и пораки кои изгледаат како правени на ист калап, постојат и такви кои се издвојуваат по креативноста, храброста и необичниот пристап.

Таква е и рекламата за „малото чудовиште“ Хамер H3 - по малку бизарна, но мошне духовита и симпатична.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото