Суша

29.05.2017 14:58

Сушата во мојата глава е толку голема
што морам да внимавам
со помнењето
да не предизвикам пожар.

Превод: П. В.

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото