The LGBTQ Alphabet

08.06.17 15:44

The LGBTQ Alphabet е видео на режисерот Џордан Бахат, во кое по абецеден редослед се претставуваат клучните поими врзани со ЛГБТ културата.

Оваа квир-алфабета ја оживуваат седум артисти со своите перформанси.

The LGBTQAlphabet from Jordan Bahat on Vimeo.

ОкоБоли главаВицФото