Автопат Кичево-Охрид

27.06.17 12:03

Ексклузивно видео на Seir, директно од бункерот на пастирот/фирерот! Каква е атмосферата во дувлото на ДПМНЕ по откривањето на сите недостатоци во изградбата на автопатот Кичево-Охрид?

ОкоБоли главаВицФото