Ветер

28.06.17 11:05

„Ветер“ е краток анимиран филм на Роберт Лебел, за секојдневниот живот во место во кое непрестајно дува силен ветер. Сепак, жителите се навикнале на постојаната природна непогода и ги прифаќаат природните услови како нормални.

Како изгледа прошетка со дете, пиење пиво, читање весник, играње пинг понг... на многу силен ветер?

WIND from robert loebel on Vimeo.

Слични содржини

Око
Око
Око
Око
Око

ОкоБоли главаВицФото