Carlton Draught

04.07.17 11:58

Еден обид за кражба се претвора во вистинска пивска бркотница меѓу полицијата и крадците.

Би било претерано да се каже дека ова е најдобрата реклама за пиво на сите времиња, но дефинитивно се одвојува од илјадниците кои се снимени „на калап“.

Слични содржини

Графички Дизајн / Око / Историја

ОкоБоли главаВицФото