Нов спот на Телемама и Пиколомини за песната „Аника“

09.07.2017 02:32
Нов спот на Телемама&Пиколомини за песната „Аника“

Македонските музичари Телемама и Пиколомини (Драгана Заревска и Давид Ангелевски) го објавија видео спотот за нивната заедничка песна „Аника“, кој е дел од компилацијата Шарлагедон/SharlaGetOn.

Видеото го режираше Љубица Манасиева, која исто така ги изработи видео записите за песните „Вале Терешкова“ и „Срце“ на Телемама.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото