Скапоцениот камен на водата

10.07.2017 04:50
Скапоцениот камен на водата

Избор од поезијата на големиот персиски поет, филозоф и суфиски мистик, Мевлана Џалал ал-Дин Руми, во препев на Ана Пејчинова.

ПрилогГолемина
Skapoceniot kamen na vodata.pdf1.22 MB

Слични содржини

Е-библиотека
Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото