Звуците во „Ну погоди“

13.07.17 12:21

„Ну погоди“ е советски/руски анимиран филм кој датира од 1969 година, а последната епизода беше продуцирана во 2006 година. Со овој цртан филм израснаа и голем број македонски генерации на деца.

За носталгичните, претставуваме видео во кое е прикажано озвучувањето на филмот. Гласот на волкот го позајмува Анатолиј Папанов, а на зајакот Клара Румјанова.

Извор: Развлекательно-Отдыхательный Портал

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото