Притворот на груевци ќе им се одразел на пари, кариера, животен стил?!

14.07.2017 01:13
Притворот на груевци ќе им се одразел на пари, кариера, животен стил?!

Значи кога го стрпаа Зоран Божиновски 3 години да скапува во затвор, он немаше деца, фамилија и кариера?!?!

Исто и стотиците други кои ги затворивте, за нив немавте ни тронка жал, а сега кога дојдовте вие на ред, не само што притвор не може да смислите, па и пасошите да ви ги врателе, ќе ви се нарушела лагодноста?!?!

Ќе ви се одразело на пари, кариера, животен стил?!?!

Па народ умре бре по затвори, цркнаа луѓето!!!

Ми раскажуваше денеска еден новинар како бил сведок за еден од притворените од патарините. Имал дома детенце со аутизам што само со него прифаќало да јаде храна, и молел да му дадат домашен притвор да не му умре детето, имал за тоа лекарски докази и сè, но судиите не се смилувале и го затвориле на шест месеци, при што детенцето изгубило многу на килажа, за малку ќе умрело и имало уште поголеми психички трауми затоа што плачело по таткото кој одеднаш го снемало од неговиот живот...

Латасе, Ивона, Груевци, знате ли што? ВИЕ СТЕ СТОКА ПОРЕМЕТЕНА!!!

МАМУ ВИ ЕБАМ, ВИЕ СТЕ БРЕ ИЗРОДИ, ПСИХОПАТИ, НАКАЗИ, МОНСТРУМИ ПОРЕМЕТЕНИ!!!

П.С. Никогаш нема да им простам лично, пливаа во раскош, џипови, ранчови, станови, луксуз невиден, а ние бевме тепани и без пари, буквално на улица, без спонзори, без ебан денар, па уште и моравме да плаќаме адвокати и да се влечеме по судови, да им плаќаме отштети за клевета затоа што се навредиле што сме ги нарекле режимски курви, СВЕ ДА ИМ ЕБАМ КУРВИНСКО!!!

Извор: Мактел
Слика: Свирачиња