Петокраки

04.08.2017 11:30
Петокраки

12 ситуации со еден од најмоќните симболи на 20 век.

 

 

 

 

Во карикатурите се употребени стихови од Интернационалата:
Нов свет ќе никне од нас сами,
Ти што си ништо, биди сè!
Преземени се од
marxists.org: Македонски

Слични содржини

Графички Дизајн / Карикатури
Графички Дизајн / Карикатури
Стрип / Карикатури
Стрип / Карикатури
Уметност / Карикатури
Уметност / Карикатури
Карикатура.мк / Стрип / Уметност / Карикатури
Карикатура.мк / Стрип / Уметност / Карикатури

ОкоБоли главаВицФото