Лук Ремзи

11.08.17 14:38

Ги претставуваме муралите на уметникот Лук Ремзи од Викторија, Британска Колумбија. Неговите уметнички дела се објавувани во The New York Times, The Drake Hotel, Patagonia, The BC Children’s Hospital.

Извор:http://lukeramseystudio.com

 

 

Слични содржини

Уметност / Око
Свет / Око
Свет / Живот / Око
Фотографија / Живот / Око

ОкоБоли главаВицФото