Струшки ручеци на поезијата

14.08.17 12:02

По повод жестоките дебати околу „освежувањето“ на СВП со нови кадри во раководството, потсетуваме на еден легендарен скеч на К-15.

„Тегет чорапа.
Ооооо, тегет!“

ОкоБоли главаВицФото