Добра и лоша вест

13.09.2017 02:33

Перо и Миле, колеги од работа, си прават муабет во кафана.
Перо: Пред малку шефот ми кажа две вести, добра и лоша. Која сакаш да ја чуеш прва?
Миле: Лошата.
Перо: Ме отпуштија од работа.
Миле: Аман бре, пичка му мајчина. А добрата, која е добрата?
Перо: И ти си избркан од работа.

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото