Порно портрети

16.09.17 09:49

Бразилскиот фотограф Патрик Струјс во серијата „Порно портрети“ се забавува правејќи фотографии од своите модели додека гледаат филмови за возрасни. Тој ги сместува во кабина пред екран на кој се проектираат порно филмови, и потоа ги фотографира нивните лица во различни моменти од видеото. Резултатот е по малку чуден, но некако симпатичен. 

 

 

Извор: www.patrickstruys.com

Слични содржини

Око

ОкоБоли главаВицФото