Најдобрите проекти на ВМРО-ДПМНЕ

21.09.2017 10:44
Најдобрите проекти на ВМРО-ДПМНЕ

Проект апсење на Томислав Кежаровски

 

Непосредно пред локалните избори, кога кампањите и предизборната агитација се засилуваат, потсетуваме на проектите на ВМРО-ДПМНЕ кои нема да ги најдете во нивните програми и отчети.

Проект рушење на „Космос“

Проект затворање на А1 телевизија и Велија Рамковски

Проект за подобрување на условите во студентските домови

Проект за борба против сиромаштијата

Слични содржини

Активизам / Графички Дизајн / Уметност

ОкоБоли главаВицФото