11 Октомври, 1941-2017 - Смрт на фашизмот, слобода на народот

11.10.2017 11:54
11 Октомври, 1941-2017 Смрт на фашизмот, слобода на народот

 Десет картички и постери на темата „11 Октомври“.

Слични содржини

Општество / Историја
Општество / Активизам / Графички Дизајн
Општество / Графички Дизајн
Графички Дизајн / Уметност / Музика / Историја
Општество / Активизам / Фотографија
Општество / Активизам / Графички Дизајн

ОкоБоли главаВицФото